Catégories
Non classé

Les Rois Mages à Brugges – janvier 2017

Article du journal ‘Het Laatste Nieuws‘ –

100 kinderen genieten van driekoningenfeest

Zo’n honderd kinderen hebben zaterdag genoten van een Spaans driekoningenfeest in het Boudewijn Seapark.

Het waren deels Spaanstalige kinderen uit het hele land, maar ook Brugse jongeren uit gezinnen die het met wat minder moeten stellen. In Spaanstalige landen heeft het driekoningenfeest, ofwel Reyes Magos, dezelfde betekenis als het Sinterklaasfeest bij ons.

Al voor de elfde keer organiseerde Juan Rodriguez, de voorzitter van de Spaanse Kamer van Koophandel, het feest in het Brugse attractiepark. Er was onder meer een middagmaal, een optreden en een speelfestijn in Bobo’s indoorpark. De kinderen konden nadien ook nog schaatsen.

Benny Proot - De driekoningen kwamen geschenken uitdelen
© Benny Proot De Driekoningen kwamen geschenken uitdelen.